A stúdióról és az alapítóról

 

Viktória Menedzsment Program
Üdvözöllek programunkban!

 

 Alább néhány sorban bemutatjuk a programot, a többi tudni valót pedig a gyakorlatban fogod megismerni!

Menedzsment Programunkat több lépcsőben indítottuk el, mely a sok-sok alapozó munka után végre idén tudott igazán nagy lendületet venni!

Ezt a programot azért találtuk ki, hogy igazi lehetőségeket teremtsünk azoknak, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak tehetségkutató műsorokba menni, illetve nem tudnak megfizetni erre egy külön menedzsmentet, viszont szeretnének ezen a pályán elindulni, kipróbálni magukat. Mindezt egy olyan formában, hogy megfizethető legyen az átlagember számára is. Ezért csoportosan gondozzuk a tehetségeket, ami nem azt jelenti, hogy nincsen egyéni ének- vagy zenei óra, hanem csupán annyi, hogy csapatként jelenünk meg lemezen, fellépéseken stb. ahonnan aztán 1-1 előadó kiemelkedik és elindul a pályán a gondozásunkban.
A program tartalma alap esetben:
- havi 4 énekóra
- félévente 1 saját dal elkészítése, megjelentetése
- fellépések szervezése
- médiában való megjelenés menedzselése különböző formákban

Bővített program esetén mindehhez komplett zenei képzés is társulhat, melyet nagyon javaslunk ezen program résztvevőinek, hiszen ha valaki komolyan készül erre a pályára és profik közé szeretne kerülni, annak nagyon hasznos, ha tisztában van a zenei alapokkal is, vagy esetleg meg is tanul egy hangszeren játszani olyan mértékben, hogy le tudja kísérni saját magát.

A program többi részét már a gyakorlatban fogod megismerni, amikor is elkezdjük a közös munkát együtt!

Várunk szeretettel!

 

HOGYAN INDULT A STÚDIÓ?

Hogyan is jött az énektanítás...?

Valahogy így:  Zenei tevékenységeim során rendszeresen segítettem mindenkinek az ének- illetve zongora tanulásban, akivel összehozott a "sors" és aki persze igényelte is, és ennek szinte minden esetben nagyon jó eredményei lettek. Ezért aztán nemrégiben úgy döntöttem, hogy szélesebb körben is nyitok ebbe az irányba, és így "alapítottam" meg a Viktória Énekstúdiót. Fő célkitűzésem, hogy szeretném átadni a nálam tanulóknak mindazt, amit én eddig kaptam, tanultam, és még annál ha lehet kicsit többet is, segíteni megtalálni azt az örömöt, megnyugvást, melyet az éneklés ad. Az énekeseknek szeretnék továbbá rendszeres fellépési lehetőségeket is teremteni, hogy minél előbb hozzá tudjanak szokni a színpadi jelenléthez, kezelni tudják a fellépés előtti és közbeni "izgalmat", és hogy minél szélesebb körben megismerhessék őket az emberek. Ezen túl pedig amennyire lehetőségem nyílik rá, az igazán tehetséges és bátor énekeseknek szeretnék segíteni, hogy elindulhasson önálló szólóénekesi karrierjük.

Alapvető célom az, hogy minőségi könnyűzenei oktatást valósíthassak meg a csapatnak Győrben, illetve környékén és ezzel együtt gondozzam a tehetségüket. Ennek érdekében évente rendezek különféle zenei kurzusokat illetve táborokat is neves előadók meghívásával, részvételével. Az általam így megálmodott és megszervezett zenei tábor 2013-ban a Szigetköz Hangja nevet kapta, melyet ezután minden évben megrendezünk.

 

Az alapítóról is néhány szóban...

 

Szekeres Viktória néven láttam meg ezt a csodás világot egy határszéli faluban, Jánossomorján, ahol egészen 17 éves koromig éltem. Itt kaptam meg azokat a fontos alapokat, melyekből később tovább tudtam építeni álmaimat.

Pontokba szedve karrierem alakulása a következő volt:

  • zongora alapfokú végzettség az általános iskola évei alatt, majd magán tanárnál tovább képzés, azután pedig főiskolai tanáromnál Ifj.Szakcsi Lakatos Bélánál ahogyan időnk engedi a mai napig is egészen 7 éves koromtól
  • Az éneklés 21.évemtől lett életem szerves része a zongora mellett, a győri Harmónia- illetve a Hangfestő zeneiskolában 5 évig, majd  tovább képeztem magamat az Egressy Béni konzervatóriumot követően a Vienna Konzervatorium Csepeli főiskoláján jazzének szakon, tanárom Hajós Laura jazz énekes, jazzének tanár.
  • Egyházi zenész, teológus is lettem ez időszak alatt
  • dalszerző leginkább pop, rock, gospel kategóriákban, de időnként más jellegű dalokat is szerzek, például gyermekeknek
  • óvodai gyermek műsorok énekese 2010-2014
  • jazz és rock énekes. billentyűs
  • Összesítve több mint 20 év "színpadi" jelenlét
  • mindemellett 3 gyermekes családanya

Folyamatosan gondolkodom új dolgok létrehozásában, a tehetséggondozás kiterjesztésében, a gyerekek és felnőttek felkarolásában. Zenekarokat hozok létre, vagy támogatok, dalokat szerzek kollégáimmal a hozzánk csatlakozó tehetségeknek. Soha nem állunk meg, haladunk előre és az előttünk nyíló kapukat, lehetőségeket igyekszünk értelmesen kiaknázni tehetségeink számára. Ezért a stúdiót átalakítottuk alapítvánnyá, mely a bejegyzését követően sokkal hatékonyabban tudja szolgálni ezeket a nemes célokat, melyeket megfogalmaztunk és melyekért évek óta állhatatosan dolgozunk.

Ha szívesen vennél részt ebben a munkában akár gondozandó tehetségként, akár támogatóként, akkor feltétlenül keress meg elérhetőségeinket, és felvesszük a kapcsolatot. :)